Trekking i Acampada

Preu
Marca
més... menys
Gèneres
Activitats
més... menys
Tipus de producte
més... menys
Col·leccions
Categories
Filtre
SAMAYA ASSAUT2 ULTRA
º
Darreres unitats en inventari
Tendes de Acampada
SAMAY.SAA2UH
El Samaya ASSAUT2 ULTRA és un compendi de tecnologia. Desenvolupat en estreta col·laboració entre l'equip d'R+D i els atletes de Samaya, és la combinació exclusiva de reduir pes i augmentar el rendiment, sense deixar de banda la comoditat.
Tendes de Acampada
SAMAY.SA25H
El Samaya2.5 està dissenyat per allotjar dos o fins i tot tres usuaris durant les seves expedicions alpines. És el company ideal per a aquells que busquen un confort òptim fins i tot en condicions extremes. Lleuger i compacte, el Samaya2.5 s'adapta fàcilment a una motxilla.
SAMAYA INSPIRE2
º
Darreres unitats en inventari
Tendes de Acampada
SAMAY.SAINS2H
El Samaya INSPIRE2 es basa en la seva versatilitat i modularitat per revolucionar l'art del bivac de 3 temporades. A través del seu confort intern i un rendiment superior, convida a viure el moment present, a prendre temps i a contemplar. Gràcies a aquesta experiència única de reconnexió, torna a centrar-te en l'essencial i en allò que t'importa.
SAMAYA ULTRA35
º
Darreres unitats en inventari
Motxilles d'Hidratació
SAMAY.SAU35
Equipar-se amb l'ULTRA35 significa triar lleugeresa sense comprometre el rendiment. Tant minimalista com innovador com la gamma ULTRA, compta amb una construcció impermeable en Dyneema® per suportar les condicions més exigents. Gràcies a la modularitat dels seus accessoris, l'ULTRA35 es pot personalitzar segons les necessitats per portar només el material...
Producte afegit a la llista de favorits